2021-01-25 10:42:48• hírek • Szatmár.ro

Villanypóznát döntött ki a viharos erejű szél Szatmárnémetiben

Hétfőn csaknem az ország egész területén felerősödik a szél – közölte reggeli órákban az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM). A viharos erejű szélfúvás Szatmárnémetiben is érezhető.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint átlagban 45-55 km/órás sebességű széllökésekre kell számítani országszerte, de a hegyekben, valamint egyes északnyugati, közép-, déli és délkeleti régiókban 55-65, helyenként pedig 70 kilométeres óránkénti sebességgel is fújhat a szél.

A hegyvidékek 1800 méter fölötti régióiban a széllökések elérhetik a 80-100 km/h-t. Havazás is előfordulhat, főként a hegyekben és Erdély egyes térségeiben – írták.

Szatmárnémetiben a délelőtti órákban erőteljes széllökések voltak észlelhetőek, a Transilvania sugárútonb egy villanypóznát is feldöntött az erős fuvallat. A helyszínre a tűzoltókat, és az Electrica munkatársait is ki kellett vezényelni.

De nem csak a Transilvania sugárúton volt érezhető a szél viharos ereje, városszerte az utakra hullot letört faágak, vagy éppen az oszlopokról letépett zászlók jelezték, erős szél tombolt a környéken.

A tűzoltóság egyelőre anyagi károkról nem adott tájékoztatást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: